Hvem er VR Husbygg

VR Husbygg har lang erfaring fra bransjen og har opp igjennom årene opparbeidet oss et stort kontaktnettverk innen fagfeltet. Den lange erfaringen og gode nettverket vi har opparbeidet oss gir oss gode muligheter til å levere en totalpakke til deg. Uansett om drømmen din er å bygge et nytt hus, rehabilitere et eldre hus, pusse opp ditt nåværende, bygge ny garasje, legge terrasse, eller bygge på huset, er det bare å komme til oss med en ide, og vi skal gjøre vårt ytterste til å realisere drømmen din.

Vi utfører arbeid for både private og næringslivet. Store og små bygge prosjekter er det vi trives godt med. Det viktige for oss er at kunden er fornøyd, og vi skal være stolte av produktet vi leverer til kunden.

Kundeservice, kvalitet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, og vi har alle nødvendige godkjenninger. Arbeidet vi utfører skal bestå av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd. Vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien. Vi ønsker at kunden skal være trygg på kvaliteten vi tilbyr. La fagfolk gjøre jobben for deg. Med mange års erfaring fra både store og små prosjekter har vi opparbeidet en solid kompetanse som kundene våre skal nyte godt av.

Vi er strukturerte og målbevisste. Vi skal gjøre vårt ytterste til at kunden skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.

Ta gjerne kontakt med oss for en gratis befaring.

Behøver du mer informasjon eller har du noen spørsmål?