NYBYGG

Sitter du på en boligdrøm som du ønsker å realisere? Vi kan tilby deg totalpakke på nybygg. Vi sørger for hele boligprosjektet helt til et nøkkelferdig hus. Vi er strukturerte, målbevisste og gjør vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd.

TILBYGG

Behøver du mer plass? Da kan et tilbygg være noe for deg. Vi i VR Husbygg har lang erfaring innen tømmeryket og hjelper deg med å se nye løsninger til ferdingstilling av et tilbygget.

HYTTER

Ønsker du å bygge hytte ? Arbeidet vi utfører skal består av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd. Vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien for å søre for at hytten passer til kundens ønske.

REHABILITERING & RESTAURERING

Det å rehabilitere eller restaurere et eldre bygg krever ofte fagkompetanse. La fagfolk gjøre jobben for deg. Vi har mange års erfaring fra både store og små prosjekter, det mener vi er solid kompetanse som kundene våre skal nyte godt av.

KJØKKEN

Ønsker du å få bygget et kjøkken eller rehabilitere et gammelt kjøkken? Da kan vi hjelpe deg. Vi har spesialisert oss på kjøkken og igjennom årene opparbeidet oss et stort kontaktnettverk innen fagfeltet. Det vil si at vi har muligheter til å levere en totalpakke til deg

SNEKKERTJENESTER

I tillegg til større prosjekter tar vi på oss små prosjekter. Behøver du ny garasje eller å legge terrasse, er det bare å komme til oss med en ide og vi skal gjøre vårt ytterste til å realisere drømmen din.

Behøver du mer informasjon eller har du noen spørsmål?